tirsdag 31. januar 2012

Konebilen...

I går var vi å hentet den nye bilen vår! Dvs "konebilen", nå er vi ikke gift og dermed er jeg vel ikke noe kone... Men ny bil ble det! En drøm å kjøre åsså føler man seg så trygg i ny bil. Splitter ny er den ikke, men den er ifra slutten av september 2008 å har dermed ikke gått på veien lenger enn ca 3 år.

Kjøpte i tillegg en svart høyglans skiboks ;0) den så nesten litt brutal ut oppå taket, men nå får vi vel med oss alt vi trenger av utstyr til både store & små for både korte & lengere ferieturer. Har ikke rukket å prøve barnevogna inni bilen enda, men det kan jo ikke bli mindre plass i en passat stasjonsvogn, enn hva det er i en sedan, som vi hadde fra før.

Får vel legge med noen bilder av ny-invisteringen....!
(bildene er fra salgsannonsen)


 Volkswagen Passat 1,9 TDI Highline 2008 mod.

Sportsseter i sort skinn/alcantara

Ellers har det blitt litt lite strikking. Jeg har begynt på jobb igjen etter permisjon og Lilleknerten har vært syk med falsk krupp & påfølgende influensa. Hele familien var på langhelg på hytta & Rørostur fra onsdag - søndag, men får blogge litt mer om det i neste innlegg ;0)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥