tirsdag 25. desember 2012

God Jul

Nå har juleroen senket seg i huset, gjestene fra gårsdagens feiring har dratt hjem og prinsessa sover. Samboer har vært ute på joggetur mens jeg har vært plassert godt tilrette i sofa! Sååå koslig med besøk, men ganske så godt med fred og ro også. I kveld har jeg kost meg med strikking & TV! På pinnene er det en Mariusgenser med rund sal str. 2 år, i litt utradisjonelle farger, som strikkes i Lanett (babyull). 


Da er det bare å starte på mønsteret! Dette er romjuls-prosjekt nr.1 (Ingen nye ting skal begynnes på før denne er 100% ferdig)

Jeg og ei venninne har forresten bestemt oss for å ikke ha "tulle innkjøp" i hele 2013, ikke helt ShopStop som mange har, men vi skal bare begrense oss. Det innebærer at man ikke kjøper ny pynt, lys, servietter, garn, klær, kremer, såper osv. bare for at det er billig, var såååå fin eller andre tulle-unnskyldninger! Nå skal skap og skuffer slankes og nye ting skal ikke kjøpes før det faktisk er tomt eller man virkelig trenger det! 

Har vi ikke alle LITT for mye liggende i skap & skuffer?! Tror det med å begrense innkjøpene skal gå helt fint jeg! Gleder meg allerede til å få litt mer plass i skap & skuffer rundt omkring! Det verste blir kanskje å begrense innkjøp av garn! Her er følgende "regel" som er satt for min sin den; bruk mest mulig ifra garnlageret, dersom nytt garn skal kjøpes er det kun til prosjekt som skal strikkes med det samme!! 

Skal prøve å blogge litt i romjula, både julegaver og div. håndarbeid =0)
Gooood Jul til alle mine lesere! Kos dere og nyt familietida i jula

1 kommentar:

 1. Descartes ganske fornuftig ut, og begynn å bruke av det som vi lagrer bøtter og spann!
  Nesten så jeg har lyst til å hive meg på samme greia, kan jo det etter alt jeg kjøpte før jul.Vi rydder også stadig vekk i heimen her.Før jul ble endel julepynt gitt bort, og flere sekker og møbler til Fretex.
  Men når det nye året kommer så begynner vi å pusse opp kjøkken, og da skal mye sies vekk, som vi ikke bruker.
  Hvitevarer er allerede gitt bort . Synes litt bedre om at ting blir gitt bort enn at vi bare kaster.
  Det er så lettvint å kaste i dag ;-)
  Lykke til med dine mål!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥