fredag 20. april 2012

Fredagskos & etterlysningI kveld ble det bare sofakos, tv & strikking :0) Sjikkelig latdag i dag! Litt godt etter at Lilleknerten har vært syk i nesten en uke! Nå er hun endelig blitt frisk og skulle i barnehagen i dag, helt til far i huset også fikk omgangsyka! Så da ble det hverken noe barnehage eller noe ut av dagens planer! Hurra....! Håper bare pappa'n blir fort frisk!

Gikk tom for grått garn på den rosa jakken til Lilleknerten jeg holder på å strikk av restegarn, så nå håper jeg noen der ute har en rest med VIKING BABYULL, FARGE 313, PARTI 588 som jeg kan få kjøpe!! For sikkerhets skyld så har garnbutikken slutta med den gråfargen til fordel for en stålgrå farge :0/Skulle gjerne ha fått ferdig denne jakka!! Trenger ikke mange gram, så om du har noe liggende! ROP UT!!

Kjøpte foresten ett par nye skåler på Nille denne uka! Synes disse var så utrolig søte & passa perfekt til kveldens fredagskos....
 
 

Skulle ha begynt på ett bestillings strikkeri, men ble litt motløs da jeg ikke kom lenger på den jakka!! Fant istede fram ett barnehageteppe jeg skulle ha ferdig til prinsessa begynte i bhg, men det er vel ny barnehagestart til høsten.... :0D


 
 

God helg & tusen takk for koselige kommentarer på tidligere innlegg!

1 kommentar:

 1. Åhh..så kjedelig når det blir for lite med garn.Har dessverre ikke grått.
  Men rosa har jeg litt av...
  Strikker en restegarnsgenser nå,og er spent på om det holder med garn.Men har valgt flere farger og forskjellige tykkelser på stripene,så jeg jukser det vel til..
  Heter teknikken bølgestrikk det du strikker på teppet?

  Ha en flott helg.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥