Om Meg

Mitt navn er Kjerstin, født en vinterdag for 24 år siden og bor i Hemne, Sør-Trøndelag,midt i Norge.

Jeg er samboer med min kjære Ken Tommy, vår lille datter (Lilleknerten) & noen husdyr. 


Jeg jobber som driftstekniker på skift innen olje & gass bransjen, mens samboer jobber som elektrikker hos Bravida. Siden jeg jobber skift rekker vi verfall ikke å gå lei av hverandre!  

I friperiodene og fridagene har jeg god tid til å dyrke mine interesser og hobbyer. For det meste består fridagene av kos med Lilleknerten, håndarbeid, musikk, oppussing, interiør, blomster,dyr, matlaging & alltid på jakt etter gamle ting. Etterhvert har også fotografering blitt en hobby for meg og bloggingen kan man jo ikke komme utenom...

Jeg har vel alltid vært nysgjerrig og ønsker hele tiden å lære noe nytt. Noen kan vel kalle meg ett "rivjern", ting skulle helst ha vært gjort i går...

Her på bloggen deler jeg litt av hverdagen min med deg. Uten at du trenger å vite absolutt alt, for litt privatliv må man ha. Du må gjerne dele litt med meg også. Gjerne hva du tenker og syntes - ved å legge igjen en kommentar på bloggen. Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Hyggelig at du tok deg tid. Jeg takker for besøket ditt og håper du føler for en tur innom ved en senere anledning. Du er alltid velkommen tilbake.