mandag 1. november 2010

Uke 26 ♥

I dag er jeg i uke 26 + 0
Formen har til nå vært helt super! Men begynner å få endel halsbrann & redusert kvalitet på nattesøvn. Magen vokser og lille baby spreller livlig inne i magen!


Fakta om baby'n:
Vekt: 900 g
Full lengde: 31 cm

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 24 uker gammelt. Hjernebølger begynner å aktivisere hørsels- og synssystemer, og både munn og lepper viser større sensitivitet. Hjernevindingene utvikles gradvis fra nå av. Fosteret begynner nå å reagere på både lys og lyder som kommer utenfra livmoren. Neseborene som til nå har vært lukket, åpnes.

Lungene begynner å bli bedre forberedt på et liv utenfor livmoren hvis barnet skulle bli født for tidlig. Ryggraden vokser for å støtte opp om fosterets vekt. Ryggraden består nå av 33 ringer, 150 ledd og 1000 sener.

Den neste måneden vil være en svært aktiv periode for fosteret, og det vil vokse mye og legge godt på seg.

1 kommentar:

  1. Oppdaget bloggen din i dag, er ganske ny i strikke-blogg-verden, og måtte legge igjen en kommentar.
    Du lager mye lekkert - også så spennende med baby på gang! Er faktisk selv 15 uker på vei, og har allerede begynt produksjonen til mini i magen - som du kan se på bloggen min.
    Håper du får en fin fin dag!

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥