fredag 6. april 2012

UFO

Del 1:
Da jeg ble gravid begynte jeg med ett par bittersmå babyvotter med pinner nr 2,5 & godt mot... En vott ble helt ferdig åsså ble hele greia lagt bort! Den lyserosa som skulle være kontrastfarge & framheve mønstere ble litt lysere enn planlagt og mønsteret vistes litt dårlig :0/ men da jeg tok de fram nå var de ikke så ille som jeg trodde!
Noen timer en kveld å vottene var ferdig! En UFO mindre ;0)Produkt nr. 20 - Babyvotter str 0-3mnd
Garn: Lanett
Pinner # 2,5

Del 2:

Ett halvferdig sjal/skjerf heklet i englemasker lå også i UFO-eska! Det begynte jeg på da jeg satt med egen stand på julemesse før jul i 2011. Dette var nesten ferdig så det var bare tullball at dette ikke ble gjort ferdig!! Fargene på bildet ble litt feil, dette er egentlig lyyyyys syrinrosa. Heklet med to tråder for å få litt fluffy/pels ;0)
(dette viser riktig farge)

Produkt nr. 21- heklet sjal i englemasker
Garn: Drops merino extra fine & silk Mohair fra Sandnes
Heklenål # 4

1 kommentar:

  1. Søte babyvotter og luftig og fint sjal! Alltid godt å få ferdig noen UFO-er. Av og til kan en lure på hvorfor de har blitt liggende, spesielt de det tar ei kort kveldsstund å få ferdigstilt.

    Ønsker deg ei fin uke!

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥