tirsdag 26. januar 2010

Ferdig flyttet!

Da er vi så godt som ferdig flyttet, mangeler bare fryseren og noen hyller! Så da er det vel bare vasking som gjenstår! Har ikke rukket å kommer så mye mer i orden i det nye huset enda, men regner med det blir til helga, da får vi litt besøk som skal hjelpe til.

Våknet i morgest med en brennende himmel over Hemnefjorden, som vi har utsikt til. Tok ett bilde som jeg skal legge inn når vi kommer oss på internett igjen. Ellers har vi fått hengt opp noen gardiner så det begynner å bli litt hjemmekoslig, skal ikke mye til før man føler det er "hjemme".

Har så vidt gravd fram strikkingen etter flyttingen og har begynt med to par ullsokker, ett par tykke og ett par tynne... Mangler fremdeles to VM-luer som jeg har fått bestilling på, så jeg må vel bare begynne på de også snart!

I tillegg har jeg kjøpt inn garn og mønster til denne "kjolen" som jeg skal strikke til meg selv! Har du også lyst å strikke noe fra Viking? Her finner du det heftet jeg skal strikke fra!


Fin ikke sant?


Blogglisten

2 kommentarer:

  1. Ikke verst- du "hefte ikke", sier vi her hos oss.
    Er så spent på videre bilder fra huset- høres ut for at dere har fin utsikt.......

    SvarSlett
  2. Jammen var det en fin kjole! Gleder meg til å se den ferdig! Masse lykke til videre i flyttingen deres, det er alltid moro å sette eget preg på stedet man skal bo;)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥