tirsdag 28. september 2010

Blomster på svigermors tunge!

Viste ikke engang at denne kunne få blomster! Ikke har jeg gjort noe spesielt for å få blomster heller! Mye lys og vann + 4-5år's venting har tydelig gjort susen! Dette må være den mest villige planten jeg noen gang har hatt! Den har fått så mange avleggere at jeg ikke lenger har telling på hvor mange dene har kommet med! Så dersom du har lyst på en avlegger er det bare å gi en lyd så skal jeg få ordnet med det!Se på måten det henger en vanndråpe under hver blomst! Hel merkelig!

2 kommentarer:

  1. Hei å hå, jeg har hatt svigermors tunge i 8-10 år nå å for to år siden fikk jeg plutselig se at det kom opp stilker med knupper på. De blomstret så flott å jeg kunne vise frem stolt til folk at jeg hadde fått frem blomster på denne planten. Nå etter ca to år har jeg igjen plutselig fått fram flere stilker med knupper på. Har værrt sløv med å skifte jord på denne planten, så når den har blomstret ferdig skal jeg få den over i ei større potte å gi den riktig jord etter det jeg har lest og oppdaget hva den liker seg best i. Gøy å se at det er noe spesielt med denne planten, den er etter bestemor og bestefar min, å når bestefar gikk bort så måtte vi rydde huset. Da tok jeg over plantene. Alt jeg pleier å gjøre er å tørke den litt ut iblant å vanner ellers hver uke, å slenger i noen dråper gjødsel en gang i mnd ca..
    Marita Høyesveen

    SvarSlett
  2. Jeg får årlig blomster på min svigermorstunge. Synes ikke de er noe pene, lukter vondt og ikke minst - både sønnen min og jeg er allergiske... Også så klissete som de er... Klipper dem av så snart de kommer opp og kaster dem i søpla ;)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥