søndag 6. februar 2011

4 dager...

...til termin! Ingen baby denne uka heller! Jaja, er vel bare å forberede seg på å gå noen dager på overtid! Vi har tilbrakt helga hos Mamma & Pappa for å korte ned litt på ventetiden og det hjalp! Det er nesten litt slitsom å bare sitte hjemme å vente på at det ska skje noe. Åsså er det jo koslig med en tur hjem innimellom også. Vi starta likegodt helga med en konsert på fredagskvelden med gruppa Light Yellow. De hadde en times lang konsert, hvor de hadde med seg venner. Dvs. Gruppa består i utgangspunktet av 3 unge herrer, men denne gangen hadde de med seg 5 gjester på scenen. Deriblant flinke lillesøster! Masse flinke lokale ungdommer som leverte en bra konsert! ;0)


På lørdag ble det litt handling før vi var en snartur innom på besøk hos svigerfar. Svåger, svigerinne & tantebarnet var også der på besøk så vi fikk hilst på de før baby'n kommer. På ettermiddagen ble det middag med mamma, pappa, lillesøster, bestemor & bestefar i Buvika før vi avslutta kvelden med kino.Vi så "Kongen av Bastøy" en norsk film basert på virkeligheten, den såkalte "slemskolen" for utilpassede gutter. Anbefales virkelig å se, selv om filmen er litt forutsigbar.


Dagen i dag ble startet med farging av håret til mamma før vi dro en tur på besøk til noen slektninger, spiste middag og hjemreise. Mamma hjalp meg litt med strikkeprosjektet jeg holder på med i helga, en VM-genser til Ken Tommy'n. Greit å ha litt tellehjelp slik at mønsteret blir midt forran ;0) Får blogge litt mer med bilder av genseren i morgen...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥