søndag 18. mars 2012

Fornying fryder!

Først litt ommøblering som ble gjort i går før jeg dro på nattskift! Slik var spisestua etter oppsussinga, litt naken & ribbet...

Så flytta mor glass skapet bort til sjenken & dro inn vetrineskapet. Det har tidligere stått på kjøkkenet en stund (bare underdelen) åsså ble det flyttet til gangen og satt på overdelen. Nå er det vel bare å finne fram malerkosten så hele skapet blir hvitt! Har igrunn gruet meg til å begynne på malinga i 3-4 år nå, så er vel snart på tide å gjøre alvor av saken....
Skapet ble foresten kjøpt brukt på finn.no for 700,- Eneste jeg gjorde med underdelen var ett par strøk maling & nye knotter. Tror det glass skapet må vike plassen sin, ble litt fult borti den kroken der! Må bare sove på saken å komme på en ny plassering til det! Foresten er gardinene jeg bestilte på tur, så snart blir det litt lunere med gardiner også!

 Hadde sjikkelig vår følelse for noen dager siden og kjøte meg noen påskeliljer for å pynte litt på bordet! Nå har blomstene begynt å komme ut =) For meg er det er ett sikkert tegn at våren er i annmarsj når blomster & løker spirer! (akkurat nå sludder det ute igjen....)

Blomstene ble kjøpt på Rema 1000 faktisk ;0) Ikke kosta de skjorta heller! Likte den krukken så godt!! Måtte bare ha den!


Åsså har jeg begynt moteringa på teppet... Trenger 126 ruter, er ferdig med 38! De to første rekkene er heklet sammen og er helt ferdige, resten mangler å få trådene festet før de kan hekles sammen!

Alle disse lappene som flyter rund har fått seg en plass å være til jeg er ferdig! Fant denne fine boksen på Nille! Å når den ikke er i bruk er det bare å slå den sammen så blir den like tynn som ei avis! Denne passa godt i en liten krok mellom sofa & tv benken

Handlet litt mer når vi først var ute på handel... Ett stort, dvs 2 like lerrettsbilder som er satt mot hverandre. Disse er også noe billige greier, fant de faktisk på Europris, kosta 249,- per bilde. Når vi først handla inn til sofa kroken, ble en ny taklampe over sofa, med justerbare spotter som kan lyse litt på veggen & litt ned mot sofan/ bordet. Nå har ikke jeg vært hjemme på kveldstid etter at lampa ble montert, men det kan jo unulig bli dårligere lys i sofa avdelinga nå ;0) Kjekkt med litt lys når man holder på med håndarbeid om kvelden. Koslig med talglys å litt dunkel belysning også, men ikke like praktisk hele tiden.

Europris hadde fått inn slike blomsterpotter! Ble ett par stk av disse også....

Fornyelse fryder <3

2 kommentarer:

 1. Takk for kommentar i bloggen min! Er det det teppet i det innlegget du kommenterte du mente?? Det er oppskrift fra drops. Sikksakkteppe heter det der.
  Ha en flott dag! Flott spisestue forresten;)
  Silje

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, var det rosa/lilla/hvite sikksakkteppe jeg mente ja! Da har jeg funnet oppskriften! Bruker du samme maskeantall? Hvilken str. på nåla & hvor mange nøster av hver farge trenger jeg? Ser du har brukt et annet garn & kanskje annen str. på teppet også? Det var utrolig fint!

   Slett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥