torsdag 8. desember 2011

Morgenstund har gull i munn...

Tror aldri jeg har våknet & stått opp så tidlig som i dag å jeg er faktisk uthvilt! Våknet kl 06 i dag å etter ett iherdig forsøk på å sove igjen måtte jeg bare gi opp etter en halvtime! Siden Lilleknerten lever i den tro at natta varer helt til i 10- tia har jeg vel enda litt alenetid før hun våkner!

Jeg har fått tent opp i ovnen og fylt den opp igjen, spist forokost, tatt ut av oppvaskmaskina & satt på en ny og ikke minst vasket alle kjelene. Lagt sammen alt på klesstativet, satt på ny maskin med klær (som snart er ferdig), flidd til kaninen, lakkert en gardinstang & en tallerkenhylle. Pakket inn ett par gaver, strikket en halv vott og oppdattert meg selv på facebook, mail & aviser! Må si man rekker mye mens det enda er mørkt ute og go-jente sover søtt =)

Har laget enda ett par sokker, begynner å se enden av bestillingshaugen nå!

Produkt nr. 105- Røde babysko
Garn: Duett
Pinner # 3

Denne tallerkenhylla fant jeg hos den lokale bruktbutikken! Han hadde så mye ting & tang at han hadde 50% på alle varer i hele november! Jeg måtte ha denne, det manglet 6 knagger på den, men de er nå limt fasat! Har ikke helt bestemt meg for plass til denne, men nå står den i det minste å tørker. Tror jeg må ha ett par strøk på denne for å dekke den mørke fargen... Den blir selvsagt hvit!


1 kommentar:

  1. Hei Kjerstin!
    Tips te julegave te 20-åring: True Blood sesong 1-2-3? Kan jo hende du har kjøpt gave no, men e nå et forslag!
    E innom bloggen din titt og ofte, og syns du e utrolig flink! Sjøl har æ ingen strikkekunnskaper, men syns det e fascinerende korr my du får te:)
    Hilsen fra Stine (gammel klarinett-kollega) ;)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥