søndag 5. februar 2012

Barnehageteppe...

Tenkte at det sikkert er greit å ha ett ullteppe i barnehagen. Ikke så veldig lenge igjen før Lilleknerten ska begynne der nå... Pappa'n valgte farge og prinsessa skulle selvfølgelig har ROSA teppe!

Teppet fra boka "myk start" ser veldig pent ut i boka, men nå har jeg strikket to felt & rekket det opp, for så å begynne på nytt å jeg er fremdeles ikke fornøyd! Ligner jo ikke LITT på bildet i boka jo!! Lurer litt på om jeg skal strikke ferdig teppet eller ikke... Tanken var å ha ett luftig og lett teppe som jeg ikke var så redd for, men synes ikke dette ble helt som jeg hadde tenkt meg, kunne jo ha vært litt penere enn dette...


Bildet i boka...


Teppet jeg strikker...


2 kommentarer:

  1. Har du husket å bytte pinne str på hullmønsteret? Jeg har prøvd det teppet,og det ble ganske så likt det i boka ;)
    Viss ikke får du strikke ett i havskum kanskje? :) de er jo så søte,og går super fort å strikke :)) er virkelig ett av mine favoritt tepper :)

    SvarSlett
  2. Har bytta pinne str. ja, men lurer på å heller strikke hullmønstere med den strøste str. & rillene i den minste. Kanskje det blir bedre? Eller bare rekke opp IGJEN! å strikke havskum istede =)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥