torsdag 16. februar 2012

Livstegn fra meg =)

Har hun sluttet å blogge? Kommer jo aldri noen nye innlegg her! Neida, har ikke slutta, har bare litt mange jern i ilden samtidig å da er det litt fort gjort at blogginga må lide å kommer som oftest i siste rekke... Beklager! Hva har jeg drevet med nåda? Joda, det skal jeg vise deg!

Nå har vi lagd lekerom til Lilleknerten! Kontoret som aldri ble brukt til annet enn å sammle rot og rammel innpå ble ofret til lekerom! Dette er egentlig husets 6. soverom, men siden vi ikke har bruk for alle, især ikke det som har inngang ifra stua ble dette ett perfekt lekerom!

"lekerommet" som var ett kontor - april 2010

Det hele begynte med at vi fikk feieren på besøk like etter at Lilleknerten ble født, her vart det full sjekk av brannvern i hjemmet og vi fikk påpakkning om å rive to vegger.... (dette burde vi ha blitt informert om da vi kjøpte huset, men det er en annen sak) To vegger måtte ned, to på stua eller to på det som har blitt ett lekerom. For å gjøre dette enklest mulig ble det to av veggene på lekerommet!

Av med tak- & gulvlister! Gulvet var jo selvfølgelig lagt etter veggplatene, så da måtte gulvet også rives! Fikk av det klikk-gulvet som lå der og under lå det enda ett lag med linolium. Av med deg også!

Så var det veggplatene sin tur! Av med plater for å oppdage at det faktisk var en rå leca pipe bak!! Her har altså de som har bygd huset satt opp to vegger istrid med brannvernlovene!!!!!!! Ikke så mye annet å gjøre enn å få pipa pusset...Pipa ble pusset av en murer & etter en ukes tørking ble den malt. Taket fikk seg også to runder med maling + en kontrastvegg i en lilla restemaling vi hadde stående. Nytt gulv ble handlet inn (grå eik) og med litt dugnadshjelp ble det gulvet lagt! Nye lister ble det også!


Selv om rommet ikke er 100% ferdig har alle lekene fått flyttet inn! Vinduet skal males, det er foreløpig ingenting på veggene og bare noen tilfeldige gardiner er hengt opp. Så litt småpussling har vi igjen enda. Håper bare Lilleknerten liker å være der når alt det nye & spennende dabber av... Rommet ligger på en måte innpå stua, så her har vi full kontroll og god utsikt ifra sofan.

Som du kanskje ser har vi pusset opp stua i samme slengen...
Blogger mer om den en annen dag ;0)


2 kommentarer:

  1. hei kjerstin:) så fint d ble!!! dere er virkelig flinke til å pusse opp altså! så lurt å ha et åpent rom fra stua, slik at dere kan følge med når lille frøkna når ho herje:) det må være digg å ha all den plassen dere har. hilsen tina tollan

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥