tirsdag 8. mai 2012

Bloggtørke...

Litt bloggtørke... mye som skjer på en gang & vips var over en uke gått uten noe blogginnlegg!

1.mai ble tilbrakt hjemme hos oss med familien i strålende sol & (nesten) sommertemperatur! Vi fikk åpna grillsesongen og kunne til og med sitte ute på veranda i sola en liten stund. Ute hadde jeg pyntet litt på trappa med en ny STOOOR potte med masse fargerike blomster! I ettertid har ute-temperaturen sunket som en stein, men blomstene har klart seg enn så lenge. Håper virkelig kong vinter drar snart... Senest på søndag var det ett lite melisslag på plena da vi våkna!! Utetemperaturen er forresten 2 grader i skrivende stund (kl. 6 på morgenkvisten....)Starta på ett par kaninvotter til Lilleknerten, strikka en vott... så ble hun syk IGJEN! Sjønner ikke at det er mulig å være så mye syk! Etter at hun begynte i barnehage har hun vært like mye (om ikke mer) hjemme enn i barnehagen! Først en runde med falsk krupp etterfulgt av snørr, feber, hoste og forkjørelse. Så en runde med omgangsyka (som gikk begge veier!!!) - varte i 7 dager. Ble frisk og rakk akkurat å være i barnehagen 5 dager før hun ble dårlig igjen, også denne gangen falsk krupp. I dag er det endelig klart for barnehagen igjen, så får vi bare håpe at hun ikke blir syk igjen med det første. Kjenner det tærer litt på både liten & stor med så mye sykdom (gått i ett siden slutten av mars).

Ei syk lita prinsesse måtte nesten bare ta seg en liten dupp på sofan og sove bort basseluskene! <3


Kaninvott nr. 1 er ferdig:

Navnet ble litt skjeivt, men nå er det tegnet nytt mønster med navn på framsiden og hjerter bakpå... Så var det klart for vott nr. 2, jeg skulle strikke den andre votten på tur hjem fra konfirmasjon på lørdag... Som sagt så gjort, vips, så var votten nesten ferdig, bare fellinga igjen.... åsså oppdaga jeg at den MANGLA hullet til tommelen... Fine greier! Mor ble vist litt ivrig etter å få ferdig vottene til en ny barnehageuke! Får vel bare rekke opp hele kaninen og strikke MED tommel da....... =)

Helga raste avgårde med fotballkamp for samboer (de vant), konfirmasjon og visning av huset. Jaggu ble huset solgt også!

I går var det bytur for både liten og stor! Fikk gjort ett par småting og kjøpt dyne til Lilleknerten. Måtte nesten få seg juniordyne nå som hun begynner å bli så stor ;0) Nå tror jeg bare vi skal roe ned litt resten av uka og få ting litt på stell hjemme! Godt å ikke ha full aktivitetsplan hele tiden....

Nå er det straks klart for litt søvn for meg, jeg har nemlig tatt på meg nattuke denne uka, så blir det kontraktskriving senere i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥