søndag 19. august 2012

Testing testing

Prøver meg med mobil blogging mds ny tlf! iphone tok kveld i sommer og ble erstattet med en hvit og fin Nokia Lumina 900. Slettes ikke en dårlig tlf, den har iallefall alt jeg trenger og litt til!Hjemme pussles det enda med kjøkkenet, men det synger absolutt på siste verset nå! Vi har nemlig vært en uke i sydenland, så ting har stått litt på vent. Men i går fikk vi hjelp til å bære bort masse tunge møbler som har vært lagret i gangen, så nå er den halvferdig også! (Mangler listverk...) Tenkte å legge med ett bilde, men det gikk ikke med den appen jeg lastet ned, så måtte innom PC'n en tur alikevell.Sjenken ble kjøpt på bruktbutikken til en fin liten pris. Litt malerarbeid gjenstår enda, men nå er skråget ferdig og kopper & kar ryddet unna. Nå er det bare å gå løs på skuffer og dører med hvitmaling så alt blir ferdig. Lilleknerten synes nemlig det er veldig gøy å leke med servicet som står stablet inni! Sjenken ser nesten liten ut det den står, men den måler hele 2,1m!

Strikkelysta har også kommet snikende med høstmørket, så snart blir det vel litt mer strikking og mindre oppussing her på bloggen!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥