onsdag 3. oktober 2012

Sommerferien del 1

Nå er sommeren på hell og jeg har enda ikke blogget om noen av ferieturene!
 
Første tur gikk til Oslo, dette var egentlig en "gratulerer med ny jobb" tur til kjærest som startet i ny jobb i juni. Tenkte vi skulle få oss en sjikkelig start på sommeren med sol, varm og familiekos i hovedstaden, men fikk istede en kald og våt fornøyelse!
 
Bilder blir som regel tatt i fine øyeblikk og helst ikke når det striregner, så utifra bildene kan det se ut som om vi var ganske så heldige med været... Temperaturen var igrunn ganske OK!
 
Ut på tur! Veslefrøkna ville helst trille rundt på vogna si selv ;0) Helt greit, inne på flyplasse i allefall...
 
 
Vel framme i Oslo og ferdig innsjekket på hotellet var det bare å ta fram turisten i seg og få med seg Oslo's serverdigheter! Første stopp på turen var Stortinget.
 
 
Like ved Stortinget, ved Grand Hotel, var fredsprisvinneren Aung San Suu Kyi, uten at vi helt va klar over det på forhån!, Politiet hadde derfor sperret gaten og stilte opp med bla. politihester, til stor begeistring for både liten og stor.
 
 
 
 
Måtte ta turen til enden av gata å ta en nærmere titt på slottet også! De åpnet jo selvfølgelig ikke omvisningene før helga etterpå, men vi fikk da i det minste en liten tur på utsiden ;0)
 
 
Når man først er turist, så ER man turist! Hilse litt på vakten og ta noen bilder....
 
Kvelden ble avsluttet med en bedre biffmiddag på BigHorn Steak Hose! Mmmm... Godt å være på ferie å kunne skjemme seg litt bort!
 
På lørdag ble det REGN! Masse regn! Masse regn = lite bilder...
Uansett, etter frokost gikk turen gjennom Oslo's gater, hvor jeg måtte krype til korset og kjøpe meg støvler! Yeah! Vi spasserte forbi operaen og videre over på andre siden av kanalen for å avlegge ett lite besøk hos slekta.
 
 
Mor, far & en liten svane baby!
 
På tur tilbake ble det en tur innom operaen!


 
På søndag var det ikke tid til mye turisme men en liten stopp ved Oslo S, mens pappa'n kjøpte litt mat til oss, var det tid til! Er lov å ta en matbit fra McDonald når man først er i storbyen ;0)
 
 
Mammakos mens vi ventet

 
Alt i alt var det en ganske fin tur selv om været ikke var med oss denne gangen! Det var uansett koslig å ta med familien på en tur til storbyen, bare for å komme seg litt ut i "verden" og se noe annet enn det kjente og kjære.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥