mandag 8. mars 2010

Så var denne langfrien over....

Tida går så utrolig fort, har hadd 16 dager's langfri, men den har gått så fort at d kjennes ut som ei knapp uke! Denne helga har vi bare roet ned litt etter å ha gått på høygir siden vi flyttet, litt godt å slappe av å bare være hjemme også :0)

Fikk laget ett par nye grytkluter, ei monster/ smile bukse og ett par firkanttøfler i helga, så nå krymper bunken med uferdige prosjekt...

Ellers så har mildværet kommet! Har vært ca. 6 grader hele helga, så her er veiene bare og snøen smelter i rekordfart! Fortsetter det slik blir det vår før man vet ordet av det! Blir spennende å se hvordan det ser ut rundt huset når snøen forsvinner! Blomsterbeddet har allerede kommet fram & litt av plena begynner å vises! Må vel gå til innkjøp av rake og gressklipper snart!

Helgas høydepunkt var middagsbesøk av mamma, pappa, bæstemor & bæstefar på søndag og Himmelblå etterpå! Endelig får vi følge livet på Ylvingen i 8 nye episoder!Produkt Nr. 19 - grå grytkluter
Garn: PT sumatra
Hekelnål # 3 -Mamma måtte hjelpe til å få sydd på tenner & øyne i maskesting...

Produkt Nr. 20 - Monsterbukse str. 1,5 år
Garn: Mor Aase superwash
Pinne # 3 Disse skulle bli ca. str. 45, men ser litt vel bred ut over rista...

Produkt Nr. 21 - Tovede firkanttøfler
Garn: østlandsgarn
Pinne # 3,5

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥