søndag 7. februar 2010

IKEA shopping!

Endelig helg! Gårsdagen gikk med til bytur med ett hovedmål; IKEA! Vi var klare til å starte shoppingen kl 10:00 da IKEA åpnet for å unngå det verste lørdags rushet! Dro med meg Ken Tommy rundt og etter en halvtime hadde han fått mer enn nokk og klaginga begynte...

Ble jo som vanlig litt her og litt der i tillegg til de tingene vi egentlig skulle ha... Ble en haug med nye kleshengere, tre taklamper, 4 pakker servietter, ett stort speil, 12 fat, badematte, do kost, svabel, dusjforheng, 3 blomsterpotter og 3 nye planter, en bukett tulipaner & en vase, nye persienner til badet, noen møbelknotter, skohylle og ett par knaggrekker! Skulle i tillegg ha expedit bokhylle/veggskiller, til det nye kontoret vårt, ett gigantisk møbel på ca. 100kg!

Gikk til riktig reol for å starte pålassingen på tralla, men NEIDA! Siden bokhylla er så stor (185cm x 185cm) er den delt i 3 pakker... Til tross for ett STORT skilt med en påminnelse om å ta en av hver eske; en av nr. 1, en av nr. 2 osv. dette var tydeligvis litt for vanskelig for noen så i hyllene lå det NULL pakker nr.1, noen hadde plukket med seg tre esker av pakke nr.1! Så da hadde vel nestmann gjort samme tabbe og tatt med seg tre av pakke nr. 2 så da vi kom lå det igjen tre esker med pakke nr. 3! SUPERT! Så da må det "desverre" bli en ny tur til IKEA igjen om ikke alt for lenge :0D

På tur hjem igjen ble det en tur innom G-sport for å kjøpe de joggebuksene som det har vært reklamert for på TV de siste dagene og litt ski smørning. Måtte innom malerbutikken for å kjøpe litt mer maling også, så nå er det bare å vente på at arbeidslysta kmmer snikende til å begynne på alt panelet. Var vi innom i Buvika også for å fylle opp hengeren... Den gamle pulten som sto på låven ble med hjem og to bokhyller + endel gamle bøker vi fikk fra Bestemor & Bestefar!

Da vi kom hjem ble det "ta det vi har" pizza til middag, med litt kjøttdeig, litt bacon og litt kylling :0) Mens pizzan sto i ovnen rakk jeg å slenge sammen ei ostekake og ei firkløverkake til besøket som vi fikk i dag. Ble også en liten nattlig tur til Astrid & Frank! Rakk utrolig mye i går må jeg si!
I dag har vi fått ryddet og støvsugd huset, hadd besøk av Bestemor & Bestefar, Onkel Frank & Tante Åshild som hadde med seg romkake og roser til oss, og i skrivende stund står Ken Tommy'n å maler siste strøk i taket og listene i vindfanget! Jeg har montert knaggrekker og skohylle å er klar til å "flytte inn" i gangen!

Tror dette må være mitt lengste blogger innlegg noensinne.... Har du lest helt hit er det vel på tide å hvile øynene med noen bilder!

Ny taklampe på kontoret

Rosene fra Bestemor & Bestefar

Spisestua og de store stuevinduene, spisestua ser knøttliten ut!

Tre svibel løker

Mamma & Pappa's gamle lenestoler ble til ei sittegruppe i stua

Påskeliljer... litt i tidligste laget, men kjempefine!

IKEA tulipaner

Chakra elsker å ligge i varmen fra arbeidslampa, litt upraktisk når man trenger lyset når man maler!

Bestemor & Bestefar's gamle bokhyller med gamle bøker og noen norgesglass


Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥