tirsdag 2. februar 2010

Oppussing av kontoret

I går sto jeg opp kl 6 og var klar til å handle maling da Jernia åpnet kl 7! Kjøpte 3L grunning og 6L maling til kontoret, rull og kost, maskeringstape og div. småting til malingen. Ble ett strøk grunning og to strøk med farge for å dekke den mørke grønnfargen som var fra før.

Valgte "hvit narciss" en hvitfarge med en "dæsj" gult i for å få en litt varmere farge enn helt hvit! Rommet var mørkegrønt og virket mindre enn det faktisk er, men med en lys farge på veggen ble rommet mye større! Manger enda å male lister og vindu... Skal legge nytt gulv og bytte dørkarmen når vi pusser opp stua for å få en helhet siden rommet ligger "i stua" på en måte og vi skal ha åpen løsning.

Da er det bare å glede seg til møbleringen! Må vel en tur til byen for å handle litt småting på IKEA i tillegg til å hente den store pulten hjemme hos mamma & pappa i Buvika. Må ha nye gardiner & gardinstang og nye lysbrytere & stikkontakter i polarhvit istede for de gamle som er gulnet...Det grønne rommet før maling

Ferdig etter 3 strøk!

Malingen, hvit narciss
Hadde en grønn liftgardin liggende, så den får henge der så lenge...
Og ny "taklampe" fra IKEA

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥