mandag 22. februar 2010

Lyst på deilig duft i huset?!

Lyst på deilig duft i huset? Putt ca. 20 duftkuler oppå hepafilteret i støvsugeren. Så enkelt og så effektivt! Hepafilteret skal jo egentlig fjerne dårlig lukt og støv før lufta blir sendt ut av støvsugeren, men legger man kulene oppå får man en deilig duft i huset mens man støvsuger ;0) Dersom din støvsuger ikke har hepafilter og dermed ikke fjerner dårlig lukt, kan du støvsuge opp kulene, slik at de blir liggende i støvsugerposen istede og man får samme effekt!

De fleste elektrobutikker som selger støvsugere og støvsugerposer har også duftkuler :0)Her var det -18 grader ute tidligere i dag, så når man først fyrer i ovnen, kan man sette ei duftlampe eller ei ildfast skål med vann & duftolje i og man får litt fuktigere luft i huset og i tillegg den duften man selv ønsker. Duftolje fås kjøpt i flere butikker som b.l.a selger lys. Jeg har kjøpt min duftolje hos Jysk, den er kjempegod og MYE rimeligere enn den man får kjøpt på black design, kremerhuset osv. Bare pass på så skåla/duftlampa ikke tørrkoker!

Eller man kan rett og slett tenne på noen duftlys =) Disse er vanilje lukt fra IKEA!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥