torsdag 10. november 2011

"Nytt kjøkken"

Det er en liten stund siden jeg gikk løs på kjøkkenet med noen bøtter maling, men tror ikke jeg har blogget om det før, så da tar vi det nå! (Alle FØR bilder er hentet ifra salgsannonsen) Kjøkkenet er stort og vi har bra med både benk- & skapplass, men med den blå innredninga, mønstrete tapet, look alike brystpanel, spraglete "kjøkkenfliser" var ikke kjøkkene noen man kunnen omtale som ett pent kjøkken! Vi har veldig lyst på nytt kjøkken, men det får enn så lenge vente en stund. Men vi synes vertfall det ble 100% bedre enn før med det utgangspunktet vi hadde.

Hvitevarene "fikk vi med på kjøpet" og alle skulle virke.... Jah... Det første vi mått kjøpe var nytt kjøleskap! Hadde nesten ikke fått husnøkklene før vi oppdaget at kjøleskapet ikke holdt mindre enn +8 grader (ett kjøleskap skal holde mellom + 0-4 grader). Første gang vi lagde mat fant vi ut at kjøkkenvifta heller ikke virket! Vifta gikk og lagde litt lyd, men den sugde ikke opp steikosen i det heletatt; motoren var ødelagt! Supert! Måtte kjøpe ny der også gitt!

Åsså var det vifta på badet! Den fikk vi "demonstrert" da vi overtok, men den var det fuktsensor på, så den fikk ikke selger "vist oss sjikkelig" Dumme som vi var trodde vi på at den virket, men hold deg fast... her kommer det; fuktsensoren var gåen og dermed gikk ikke vifta heller! Måtte kjøpe og montere ny der også gitt! Spør du meg er det en del ting husselger burde ha betalt her!! Men det stopper ikke der....

Som noen av dere vet fikk vi en fin vannlekkasje som møtte oss i døra 1.januar og like etter fødselen (februar) kom feieren på branninnspeksjon; konklusjon, DERE MÅ RIVE TO VEGGER I 2.ETG FOR Å IMØTEKOMME BRANNVERNKRAVENE! Jadda! Så heldig har vi hvert med huskjøpet... Vi fikk frist ut året på å rive to vegger rundt pipa så vi må vel snart brette opp armene å finne fram brekkjernet! Dette er absolutt en mangel fra selger! 2 sider av pipa må nemelig være åpen i alle etg. å i 2.etg er det plater på alle sider av pipa! Brannvernkravene kom vel ikke over natta så her er det noen som har gjort en aldri så liten feil da veggene ble bygd. Å siden veggene rundt pipa er lektet ut blir det en fin glippe på lister, veggplater og gulv rundt pipa!! Supert! Må bygge om vegger og legge nytt gulv...


Huff! Nok frustrasjon... Her kommer noen bilder av det "nye kjøkkenet"
(det mangler jo noe finnish her, som maling av sokklene, men det er jo slikt man gjør på lillejulaften....)

FØR:ETTER:Litt dempet ble det i det minste...

Farger
Lister og skapdører - Bomull
Øvre del av veggene - Sand
Nedre del av veggene - Muskatt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥