onsdag 9. november 2011

Snart advendt

Flere tova votter kommer på løpende bånd! Nå har jeg stoppet bestillingene i år, så nå blir det mest julegaver fram mot jul! Har jo tusen ting man vil lage, bare så dumt at tiden ikke strekker til!

Lilla er tydeligvis høsten/ vinterens farge, så her går det i lilla for tida! Det passer jo godt nå som vi i stormfart går mot advendt!

Produkt nr. 88 & 89 - Tovede votter str. 10-14 (dame) & baby 0-2 år
Garn: PT2
Pinner # 6

Har knotet litt med symaskina igjen, men kjære vene for ett resultat! Ble så ille at disse to toalettmappene ikke egner seg utenfor husets fire vegger! Egener seg igrunn ikke her inne på bloggen heller! Noe så stygt arbeid skal man lete lenge etter! Shit au, det får gå for denne gang, men neste syprosjekt blir IKKE på min symaskin! Kan jo aldri få mettet behovet for slike mapper & punger så jeg prøver meg nåkk på flere en gang til...

Den største mappa er til å ha under vogna med bleier & våtservietter i når vi er på trilletur, den lille ble en mini- toalettmappe! Vi skal nemlig på en liten ferietur snart, og da gjelder det å spare på plassen! Lilleknerten får plass til alt fra tannkrem & tannbørste til febermål & stikkpillere oppi! Liten men utrolig kjekk! Toalettmapper med kaffe-mønster var kanskje ikke ett narutlig valg til en baby, men man tar det  man har....

Produkt nr. 90 & 91 - Toalettmapper
Den minste måler 16 x 14cm & den store er 26 X 20cm

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥