tirsdag 9. mars 2010

Hard start på uka!

Etter gårsdagens arbeidsdag på 14 timer sov jeg i 12 timer i natt... HERLIG! Er vertfall opplagt i dag :0) Lagde middag til Ken Tommy'n før jeg dro på jobb i dag; fiskegrateng! Hadde endel fisk igjen etter søndagsmiddagen så da var det fort gjort å slenge sammen ett par gratenger.

Kjekt å ha i fryseren!

Hjemmelagd fiskegrateng med fisk fra Lopphavet ;0) Akkurat slik Ken Tommy'n liker den, uten brødsmuler og ost på toppen. Litt kjedelig, men Mmmm... Hadde mest lyst til å spise den selv før jeg dro på jobb!

2 kommentarer:

  1. nam..disse så gode ut kjerstin...hvordan lager du dem?? tenker Ken Tommy satte pris på å komme hjem til en slik middag:D
    Klem

    SvarSlett
  2. Lage hvitsaus; smelte smør i en kjele, røre inn hvetemel og sper ut med melk, la d kok opp litt t d tykne, spe ut me melk, kok litt t d tykne osv. t du får en passe jevning som e litt tjukker enn ei pannkakrøre. Her kan du smak t me salt & pepper. Når du har fått den tykkelsa du vil ha tar du kjelen av plata å har i ett egg.

    Kok makaroni eller spaghetti...

    Steik litt bacon om du vil ha d i, eller litt løk eller anna ting.

    Æ brukt ræsta av saltfisk, så du må ha skinn & beinfi ferdigkokt fisk i. (fisk ska jo ikke kok, men trekk i ca. 15 min, ikke kok!)

    Så blande du bare passe mengde med saus & spaghetti. Æ bruke å legg d lagvis med fisk, saus/spaghetti & bacon. På toppen bruke man sånn "brødsmula" & hvitost på toppen!

    Trur æ steike den på 200 grader i ca. 20 min. Må bare prøv dæ litt fram, bli ikke godt om den bli tørr!

    Lykke t ;0)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥