mandag 3. januar 2011

2010 - del 1

Tenkte jeg også, som så mange andre bloggere, skulle ta en liten oppsummering av året vi nettopp har lagt bak oss!
Januar 2010:

Vi kjøpte oss nytt hus! Vi fikk tilslaget på ett stooort hus, litt mer sentralt enn der vi bodde før og litt nærmere både min & samboer's familie! Her har vi god plass både inne og ute, med fasiliteter som kjellerstue, badstu, garasjer og plen!


Resten av januar gikk med på litt strikking/ hekling av prinsessepannebånd, grytkluter, ullsokker & VM luer! Foruten ett helt hus som skulle pakkes ned og ut igjen i det nye huset...
Kom også over ett lite kupp på finn.no, der jeg fant en rokk & karder til 500,-! Må ha, bare må ha...

På slutten av mnd flyttet vi inn i vårt nye hus! Fikk gjort unna hele flyttinga på ei helg!


Februar 2010:

Halveis boende i esker & halveis utpakket var det bare å hive seg på oppussing av det nye huset! Det grønne kontoret ble lyst... og den lutede yttergangen ble også hvit & fin! 19.februar fant jeg årets aller første hestehov! Den ble vel å merke funnet på jobb ikke langt ifra en dampslange som hadde framskyndet våren litt for den lille blomsten!

Av håndarbeid ble det en VM lue, 3 par grytkluter & en tunika i ull! Februar ble avsluttet med ei langhelg på hytta!


Mars 2010:
Soverommet vårt ble malt og møblert...

På strikkefronten ble det enda ei ny VM-lue, ullsokker, grytkluter, monsterbukse, firkanttøffler, pulsvarmere, prinsessekroner & en haug med calorimetri...


Den gule stua ble grå/ blå 
Litt forandring...
og en kompis var så snill å skaffet oss (meg) ett gamelt syskrin!

April 2010:

Den laaaange gangen i 2.etasje ble malt! Hurra! Ett forferdelig prosjekt men resultatet ble 100% bedre!


På håndarbeidsfronten var det full aktivitet! Vinvesker, tovede votter, pannebånd, krabbeteppe, ullsokker, calorimetri, firkanttøffler. I tillegg fant jeg masse fine skatter på loppis!


Mai 2010:
Svigerfar berget endel gamle ting fra å havne på søppeldynga! Vi fikk oss en gammel kiste, budals gyngestol, singers symaskin & en gamel barnestol! Jeg fikk strikket endel smekker denne mnd, drops hadde garnsalg og vi handlet inn noe møbler! Ikea var stedet og hjem ble det med Hemnes dagseng til gangen + hemnes seng til vårt soverom! Ute er det vår i lufta! Herlig! Nå er det ikke lenge igjen til sommeren kommer!
Tom Erik & Therese giftet seg 29.mai. 2010 & Signe tuppa fylte 1 år! To store begivenheter i samme sleng!


Juni 2010:

Sommer, sol & positiv graviditetstest! Tenk det, vi skal ha baby, vi blir mamma & pappa neste år! På strikkepinnene blir det endel babyting framover! Først ut var ett par spiralsokker til baby etterfulgt at ett ullsett i fanastrikk ;0) Vi får jo en vinterbaby så her er det bare å strikke ivei!


På jobb var det utrolig hektisk! Vi hadde revisjonsstans og jeg jobbet 19 12-timers skift på en mnd i mai/juni! Litt hard start på graviditeten, men lille nurket i magen holdt seg godt fast ;0) Innimellom all jobbingen ble det "ny" sofa på oss, brukt i knapt 6 mnd ble den vår for 5000,-


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥