tirsdag 4. januar 2011

2010 - del 2

Her kommer fortsettelsen fra i går...

Juli 2010:

Vi drar nordover på ferie, nærmere sagt til Loppa, og dra på Lopphavet for en fiskelykke! Jeg dro i land en 18kg tung torsk! Størsteparten av ferien gikk med til soving for min del... Etter en mnd med litt vel mye jobbing og en liten baby i magen krever sitt av søvn...!


Jeg "invisterte" i Iphone da vi kom hjem fra ferie, kjekt å kunne blogge hvor og når som helst! Hjemme er vi igang med blomsterbedd/hekk og ved til vinteren! Greit med alt som er unnagjort!


August 2010:

Bildene fra August & September er utilgjengelige!! Arrrg! Får ta en kjapp oppsummering likevell:
Elice Marie (fadderbarnet vårt) & Chakra (hunden vår) fyller begge 2 år! På hobby fronten ble det sydd sengsett til baby og strikket bølgevotter, mormor teppet ble påbegynt, fluffy teppet ble omsider avsluttet, ullbukse til fadderbarnet ble strikket og det ble heklet babyteppe på bestilling!

I tillegg fikk jeg prøvd den nye saftkokeren! Jeg hadde aldri kokt saft før, men rips safta ble kjempegod!

Blomsterbeddet/hekken ble gjort ferdig og TV-veggen i stua ble malt i mørk abergin farge! Vi bestilte oss også en stoooor ny spisestue! Denne var det litt leveringstid på så den kom iløpe av høsten!

September 2010:

Noen av bildene er fremdeles utilgjengelig...
September startet med en Bergens tur for å ta imot årets nye lærlinger! Spennende! På hjemmebane går det fremdeles i oppussing, huset utvendig har vært prosjekt en stund nå... blir jo aldri ferdig! Jeg oppdaget garnshopping på e-bay... ble noen kg garn der kan man si og endelig kom spisestua vår!


(vi har med 8 stoler)

Litt strikking ble det også denne mnd.: genser til nissefar, spisslue til baby, ett par grytkluter ble heklet, flere ruter til mormorteppet blir til, ei langnisselue strikkes og en hjemmestrikket bamse! I tillegg bestilte jeg boka "myk start"

Med mine lysegrønne fingre ble det til at jeg plantet to avokadosteiner og fikk blomster på svigermors tunge denne mnd!

Oktober 2010:

Ken Tommy'n min fyller 23 år! Hurra! Bursdagen ble feiret med middag og kaker!
Håndarbeid: Hjemmestrikket smekke, mormor teppet blir ferdig, ett par bølgevotter og symaskina får prøvd seg; 12 smekker og ei lue i tillegg begynte jeg på ei sparkebukse til baby! 
Vi tok oss tid til ei langhelg på hytta! Herlig! Går litt for lenge mellom hver gang... og den første snøen kom hjemme hos oss!

November 2010:

Babyen i magen vokser og trives, baby veier nå ca. 1 kg! Helt merkelig å tenke på at ett bittelite menneske vokser inni magen min! Vi fant oss drømmevogna på finn.no og jammen var vi ikke så heldige at den ble vår også! Mamma har strikket kjørepose til baby som vi fikk, den var såååå myk og god! Gleder meg til vi kan bruke den!

Juleverksted må man ha før jul, jeg hadde laget fuglemat på forhånd og i tillegg ble det dørkrans & pyntekongler på meg, sener ble det laget en stooor bord dekorasjon!
Håndarbeid: Det er snart jul så julegavenen må lages... grytkluter, vinveske, lommetøffler, langnisseluer, tovede votter, duskelue, grytkluter, bølgevotter, heklet teppe i vifter & firkanttøffler. Jeg nådde måle mitt om 100 produkt i 2010!! Det må jeg si meg fornøyd med!!Desember 2010:

Snart jul! Siden vi ikke skulle være så mye hjemme i jula ble det heller ikke så mye julepynting i huset på oss! Men noen ting MÅ man jo bare ha, f.eks måtte advendskalenderen opp på veggen!

Det ble litt strikking i desember også selv om målet med 100 produkt var nådd; ullsokker, hjertelue, sparkebuksa til baby ble ferdig, sokker til baby, flere tovede votter, vinveske, kvikklunsj lue, sjal heklet i kjærlighetsknuter, lue og ett par nissebarn ble laget! Ikke minst ble det litt julekaker; kolakaker, sjokkoboller, risboller, kokkosmakroner og brendte mandler!


Når jeg ser tilbake på 2010 ser jeg at det ikke har vært mye dødtid... Dersom det ikke har klirret i strikkepinner og heklenåler har malerkosten gått flittig! Må si vi har fått gjort mye både inne & ute! 2011 tror jeg blir ett litt roligere år på oppussings fronten i og med at vi får en liten baby som kommer til å kreve sitt! Men på den andre siden så MÅ jeg jo få tid til å blogge litt ;0)

Tusen takk til alle dere som har fulgt bloggen min! Håper dere vil følge meg i det nye året også!


2 kommentarer:

 1. Hei Kjerstin. Hvor har du fått tak i tøydukkene? (Nissebarna)

  Mvh Katrine

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann!

   De har jeg kjøpt i en butikk som selger garn. Hør med butikkene der du bor. evt Hjørnestuo på Kyrksæterøra, tror de sender om du ringer å snakker med de

   Slett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥