fredag 2. april 2010

Da er snart arbeidsuka ferdig for min del også! Skal bli deilig med PÅSKEFERIE! (selv om påska snart er ferdig) Ska sove ut og bruke påska på avslapping, gleeeeder meg! Er virkelig lite motiverende å stå opp kl 05:00 hver dag hele påskeuka for å gå på jobb når alle andre har fri & kan sove leeenge, sose rundt inne/ ute og kose seg med noe godt i koppen utåver kvelden og bare nyte ferien....

Tror det må bli noe godt i koppen min også i kveld! Synes det er fortjent nå!

Har ikke tenkt å la håndarbeidet ligge i påska! Ska ta det med meg ut om været tilsier det! Har nemlig gravd fram ett prosjekt som jeg skal begynne på! Dette blir noe jeg har gledet meg lenge til, men har ikke tilatt meg å begynne på det før jeg fikk slanke UFO kurven min, og den har jo virkelig blitt slanket i det siste!

Tingen skal strikkes i ullgarn & i pelsgarn, skal ha en runde i vaskemaskinen og stappes med ull etterpå! Synes denne tingen er så søøøøt! Kan du gjette hva jeg skal begynne på? (Har blogget om denne før...)

Goooood påske!

1 kommentar:

  1. God påske til deg også :)
    Ang syskrinet, så har jeg maken. Fant et nedstøvet på en bruktbutikk, tok det fra hverandre og malte det. Ikke så enkelt som jeg trodde, så ikke gjør det :)
    Hunden din er DP? jeg er bestemor til 2 slike, de leter etter mat, ALLTID.

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥