fredag 22. juni 2012

Genser i Drops < 3 You

Da er genseren i Drops <3 You garnet ferdig! Jeg er ikke vant til å strikke i bomullsgarn, så det hat gått litt tregt... men nå er denh vertfall ferdig! Genseren er selvkomponert med utgangspunkt i div. oppskrifter & mønsterdiagram. I dag har sola stekt og gradestokken har vist over 20 grader, så Lilleknerten har ikke vært villig til å prøve den på, men håper & tror den passer. Er bare litt spent på lengden på armene og hvordan den ble ved halsen.

Produkt nr. 38 - Kaningenser str. 1-2år
Garn: Drops <3 You
Pinner # 3,5

Jeg har kjøpt meg mini-pc, og tester den litt med dette blogginnlegget =) Hendig liten sak på 10,1" og veier litt over 1kg, så denne er det fullt mulig å ta med seg i håndveska! Hurra! Noen mener slike mini-pc'er er så trege, men denne funker helt utmerket til mitt bruk. Litt bilder, blogging & surfing er det jeg stort sett bruker pc'n til, så for min del er den helt yppelig!

Åsså er den ROSA! Hadde mest lyst på hvit pc, men nettbutikken hadde den bare i rosa, så da ble det den! Nesten litt søt! Lilleknerten trodde hvertfall at det var kommet en ny leke i hus, hun kasta seg nemlig over den og trykket helt vilt på knappene før jeg fikk stoppet henne...

Søt ikke sant?!

I går var jeg og Lilleknerten en tur på IKEA og fikk slanka kontoen litt... Vi har nemlig kjøpt oss nytt KJØKKEN!! Ååååå om jeg gleder meg til det er ferdig! Gruer meg litt til alle flatpakkene og alle uforutsette hindringene vi kommer til å treffe på, for de kommer! Garantert! Får bare se på bildet av det ferdige kjøkkene og glemme alt strevet ;0) Det er vel bare å brette opp armene og gå løs... Mangler bare å kjøpe veggplater & isolasjon nå så er vi klare!Ønsk oss lykke til.....


1 kommentar:

  1. Riktig søt kaningenser! Gratulerer med nytt kjøkken! Dere er flinke som monterer selv. Tvi-tvi og lykke til med jobben!

    Ha en fin fredagskveld!

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥