søndag 3. juni 2012

Liten er blitt stor

Selv om datoen tilsier at det skal være sommer, var det bare 2 plussgrader & sludd da jeg kjørte hjem fra jobb i går mårest!! "Trøndelag du slætte ti...." så da strikka jeg like godt ett par sjikkelig gode Twilight votter til lillesøster i tjukk alpakka! Har ett par av disse vottene selv & de er bare aller best!! Tjukke og kjempemyke, blir bare bedre og bedre desto mer de brukes! Kan anbefales på det sterkeste!


Lilleknerten gikk sine første skritt på 1 år's dagen sin og har siden veksla mellom kryping, aking på rumpa, gåing med noen å holde i og gå litt på egenhånd. De siste ukene har hun blitt litt mer trygg & har gått litt mer hjemme, men bare når hun har glemt at hun "ikke kan å gå"... Men i går DA løsnet det!! Nå går hun rundt omkring som om hun aldri har gjort annet! Styrken & balansen har hun hadd lenge, men det har vel stoppet litt på tryggheten. Ei litt forsiktig frøken med andre ord.

Det er så utrolig artig å se hun gå rundt, plukke opp leker og bare fortsette å gå rundt omkring uten å være tivlende på om hun kan klare det eller ikke. Da jeg våknet i dag kom hun gående bortåver den laaaange gangen vår med en stor lekespade i den ene hånda ;0D *Stolt mamma* Lille baby'n begynner å bli stor jente!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥