fredag 15. juni 2012

Prosjektet...

Nå klarer jeg ikke holde meg mer, bare MÅ vise dere det prosjektet vi holder på med! Vi bygger nemlig igjen inngangen til kjøkkenet fra gangen! Kjøkken med flere inn/ut ganger er ikke alltid like praktis!


Glemte å ta bilde før jeg startet, men kom plutselig på det midt i rivinga...

Ferdig revet og lektet, nå forsvinner døråpningen snart....

Vi måtte rive ned hele veggen & dørkarmen for så å legge nytt panel. Heldigvis fant vi samme panel med samme dimensjon som det var i gangen fra før! Litt flaks må man ha!


Taklister ble like godt fjernet & taket fikk ett par strøk med hvit takmaling. Gulvet ble revet, og jammen lå det ikke ett nesten likt belegg under!! Like greit å bare ta alt i en smell! Spørs om vi bare må bytte dørene i gangen også... Ting baller som regel på seg, men det er jo penest når alt er nytt! Nymalt tak & vegger, nytt gulv & nye lister + gamle gulnede dører... Usj! Spørs om vi bare må kjøpe 5 nye dører & karmer med det samme!
 
Nesten ferdig med paneleringen! Jobbinga stoppet litt opp like før vi var ferdig, måtte ha en hullborsag, men vi hadde ikke riktig dimensjon! Typisk! Men nå er den saken løst, så nå er det bare å sette igang igjen! 


Gangen vår er sjikkelig lang, ca. 8,5m totalt. Den veggen vi holder på med nå er ca. 4,5m så her måtte vi ha ett litt langt møbel ... Og det fant jeg! Tok tilfeldigvis turen innom den lokale bruktbutikken, og der sto den! En sjenk på 2,1m! Måtte ha den! I tillegg kostet den ikke mer enn 500,-!! Det var jo ett kupp! Her blir det plass til mange kopper og kar! Det var ett par småskader på topplaten, men den er nå sparklet og venter på å bli grunnet. Gleder meg til å få malt denne HVIT!


Får vise dere litt flere bilder når vi begynner å nærme oss slutten av prosjektet ;0)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥