mandag 11. juni 2012

Strikkerier, hekling & oppussing

På lørdag ble det en fantasi-bær-lur til Lilleknerten! Synes fargene var så fine, det er kanskje ikke noen bær som ser slik ut, men det ble en finfin lue! Kanskje en liten boysenbær?Produkt nr. 36 - Boysenbær lue str. 48
Garn: Gjesdal bomull sport
Pinner # 3,5 & 2


Prøvde meg på en liten heklet blomst også, har ingen formål med den, men var gøy å prøve noe nytt som ble veldig fort ferdig!

Rester av Mor Aase bomull & heklenål nr. 3

Heklet ett par grytekluter også! Det var det lenge siden jeg hadde gjort! Men fint med litt avveksling.... Hadde egentlig lyst på disse selv, men disse er en gave. Begynner å få brukt litt garn fra lageret nå! :0) Det skader jo ikke å slanke skuffer & skap litt før det blir fylt opp igjen.

Produkt nr. 37 - Kremfargede grytekluter med hvit kant
Garn: PT Sumatra
Heklenål # 3

På oppussingsfronten skjer det litt saker & ting; NYTT SIKRINGSKAP!
Hurra! Vi hadde bestemt oss for å skifte ut det elektriske anlegget, men da alle kursene inni skapet ble demontert, oppdaget vi at det en gang i tiden før vi kjøpte hadde vært kortslutting der!! Takk & lov for at det nå er skiftet!! Utrolig dårlig gjort av tidligere eiere å ikke informere om slikt ved salget!! Regner med sikringene må ha vært byttet... Men det nedsotete taket i skapet røpte uslettede spor....


Litt sotete i taket på høyre side....


All innmaten kastet ut! Masse elektrisk avfall her, bra det er HAMOS dag i morgen,  & nytt skap klart til innmontering! Iallefall innmaten av skapet! Siden vi har innebygd sikringskap ble det rehabilitering og ikke utskifting av selve kassa.


Litt rot må man tåle... Håper å få litt mer orden i huset iløpe av uka ;0) Bildet avslører også vårt pågående prosjet som ikke er helt ferdig enda. Du får spekulere litt i hva vi driver med enn så lenge, skal blogge om det så fort det er ferdig!


1 kommentar:

  1. Her er det aktivitet ser jeg! Kjempesøt lue til veslemor! Fint hekla grytekluter og blomst! Jeg har stor sans for fint håndverk!

    Ha en strålende mandag!

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : ) Ris er veien til forbedring, ros er anerkjennelsens trygge sti.

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge "kommenter som anonym", men skriv gjerne navn :0)
Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥